سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی

آیت الله رئیسی: آمریکا دلسوز ملت‌های منطقه نیست

رئیس جمهور در تماس تلفنی با رئیس جمهور عراق، گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی دلسوز ملت‌های منطقه نیستند و هر کشوری اسلامی نسبت به اهداف آنها غفلت کند، مورد غضب ملت‌های مسلمان قرار می‌گیرد
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 03
کد خبر: ۱۲۷۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور روز یکشنبه در پاسخ به تماس تلفنی برهم صالح رئیس جمهور عراق با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی نزول برکات الهی برای ملت عراق و تمامی مسمانان جهان با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران از وحدت، استقلال، امنیت و ارتقای جایگاه منطقه‌ای و بین‌المللی عراق حمایت می‌کند، ‌اظهارداشت: کوچکترین ناامنی در عراق را به زیان همه منطقه می‌دانیم لذا از تحقق منافع مردم عراق و استقرار دولت قوی در این کشور استقبال می‌کنیم.

 

رئیسی با تاکید بر اینکه تهران و بغداد صرفا رابطه همسایگی ندارند بلکه دو ملت از رابطه برادرانه و خویشاوندی برخوردار هستند، گفت: گام های خوبی در توسعه و تعمیق روابط دو کشور برداشته شده است و مصمم هستیم سطح روابط و همکاری های دو کشور در همه زمینه‌ها با تمام ظرفیت ارتقاء یابد و توسعه روابط دوجانبه و منطقه ای تهران و بغداد به روابط نزدیک در سطح بین المللی بینجامد.

رئیس جمهور در ادامه تلاش برای استقرار امنیت و آرامش در منطقه را بدون دخالت بیگانگان مورد تاکید قرار داد و اظهارداشت: گذشت زمان حقانیت بیانات رهبر معظم انقلاب که آمریکا به هیچ عنوان دلسوز ملت های مسلمان منطقه بویژه عراق نیست را ثابت کرده است و امروز بر همگان آشکار شده که بیگانگان صرفا بدنبال منافع و سلطه گری خود هستند.

 

آیت الله رئیسی خاطرنشان کرد: هر کشوری در منطقه که نسبت به اهداف سلطه‌گرانه آمریکا و رژیم صهیونیستی غفلت کند هم منافع ملت خود را پایمال کرده و هم مورد غضب ملت‌های مسلمان قرار خواهد گرفت.

 

برهم صالح رئیس جمهور عراق نیز در تماس تلفنی خود با تبریک حلول ماه رمضان، بر لزوم همکاری مشترک دو کشور برای غلبه بر چالش های منطقه ای تاکید کرد و گفت: استقرار ثبات و امنیت در منطقه از اهمیت زیادی برخوردار است و در این زمینه به نقش فعال جمهوری اسلامی ایران امیدوار هستیم.

 

رئیس جمهور عراق خاطرنشان کرد: تهران و بغداد در سطح منطقه ای و بین الملی از اشتراک نظر و اهداف فراوانی برخوردار هستند و با تقویت سطح همکاری و هماهنگی ها می‌توانیم گام های مفید و موثری برای تامین منافع ملت های خود و ملت های منطقه برداریم.

 

برهم صالح افزود: راه حل بحران‌های منطقه صرفاً اراده خود کشورها و راه‌حل درون منطقه‌ای بدون دخالت اجانب است.

 

رئیس جمهور عراق با تاکید بر اهمیت توسعه روابط تجاری و اقتصادی دو کشور گفت: ظرفیت های اقتصادی دو کشور می‌تواند در خدمت منافع دو ملت قرار بگیرد./ فارس

ارسال نظر